Blowing in the wind

Fredag at last. Trots ledighet så är fredag alltid en fredag. Gillar fredagskänslan som infinner sig.
Har just vart och tränat en timme och jag tycker att jag har vart duktig den här veckan och tränat varje dag förutom igår, då blev det en vilodag. Jag kan ärligt säga att idag är jag inte sötsugen på något vis och det känns ju alltid trevligt och överraskande. Lite värre var det häromdagen när tjejerna var här och vi skulle se film, vi köpte grönsaker och gjorde dipp...självklart hade vissa sämre karaktär än andra ;) så dom köpte chips, och skyllde på att det var "less fat" bullshit tyckte jag och rörde inte ett enda chips överhuvudtaget utan knaprade vidare på mina morötter. And that my friends kan vara början på min självdisciplin!
Vi såg iaf på The hitcher, som - jag är ledsen hanna - var tragiskt dålig. Jag älskar att se "skräck" och övernaturliga filmer, men den här tycker jag bara var B.  Mia som inte klarar av sånahär filmer, var tvungen att besöka systemet först så hon kunde bedöva nerverna lite med vin. Say whaaat?! ;)

Idag ska jag pyssla lite med hemmet (ovanligt) men nej jag ska inte städa...jag ska samla ihop alla mina inredningstidningar och göra en liten scrapbook på hur jag vill ha framtida boende...glömmer bort alla fina idéer jag har annars. Sen måste jag läsa några uppsatser också...men det får förmodligen vänta till söndag. Då blir jag gräsänkling till på tisdag så då blir det lite plugg-ro.
Sen vi fick den där tv:n så går det inte en tyst stund här hemma för William måste bestämt se en film så fort han får en sekund över, så man får snabbt ta sina chanser till tystnad.
Igår såg vi The Break up, visserligen har vi sett den förut men iallafall så gillar jag den starkt för jag kan känna igen mig på en hel del saker i filmen...vilket jag tror en del tjejer håller med om. Det komiska igår var iaf att när det var ungefär 10 minuter kvar av filmen så säger wille: "nej jag går och diskar jag"... "nu?!" frågade jag eftersom klockan var halv tolv på natten. "ja jag fick så dåligt samvete nu...för jag har ju stökat ner det mesta så jag fixar det"
Hahahahaha.




Kommentarer
Postat av: Elin

morötter och dipp är faktiskt godare än chips och dipp tycker jag


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback