I need a vacation..

Jag mår illa..................
Magsjuketankar ramlar runt i huvet på mig och det är lite lätt irriterande. Men det ska nog gå över får vi hoppas. Jag är inte den som brukar få magsjuka...så peppar peppar ta i trä.

Har ni sett The Notebook?
Om inte, se den. Det är inte en rekommendation, det är en order. Om du någon gång i ditt liv har dragits mellan två personer, haft kärlek till två personer....så kommer du känna igen dig i filmen, och har du inte upplevt det så kommer du bara tycka att det är en otroligt fin kärlekshistoria. Både jag och William satt med näsdukar...

image273

Imorrn blir det annat än kärleksfilm iallafall...tjejerna i klassen kommer hit och det får bli lite psykologisk thriller eller spökis kanske vi kan kalla det för. Ni har väl iaf sett The Others, med Nicole Kidman? Jag älskar den genren när det gäller film och eftersom bara jag och Emma har sett den så tänkte vi se den. Men först ska jag simma med Hälen, det ska bli himla trevligt.

Nu har Tove flyttat tillbaks till Oslo och det känns tomt, har vant mig vid att hon är i krokarna nu men Oslo är ju inte alltför långt bort....
image274

Imorrn fyller Bianca år, får som vanligt gratta via msn eller mail...trist när familjemedlemmar är så långt bort, nu när Danielle har fått barn och Bianca ska ha sitt i sommar så känns det extra viktigt att få åka dit. Men det som är störande är att det finns fler delar av USA som man vill resa till än bara Philadelphia men ska man åka till USA så reser man ju självklart till släkten...Men nu är jag så sugen på Florida så jag funderar starkt på att ta en vecka i PA och en vecka i FL..kan ju inte vara borta så länge eftersom jag förmodligen måste jobba hela sommaren (det är så underbart att vara student...)...WIlliam hittade ganska schyssta priser till FL men jag kom på den briljanta idén om att fråga min morbrors bror...dom har faktiskt ett hus där som dom bor i på vinterhalvåret....ska ta mod till mig och höra om man möjligtvis skulle kunna få låna huset en vecka i maj eller så. Jag behöver verkligen semester känner jag. Lite sliten emellanåt.

Pepcid here I come.


Kommentarer
Postat av: Emanuel

Fråga din "morbrors bror" - Hmmm... är inte det också din morbror då? =D

//E


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback