I'm all out out of clever things to say..

Den här dagen har jag känt mig lite lätt folkilsk. Inte vaknat på fel sida direkt men stubinen har känts något kortare än vanligt....kan vara ett fall för PMS enheten också...vad vet jag.
Jag somnade i stort sett på föreläsningen om copernicus revolution imorse...och gäspade käken ur led innan vi gick vidare till kemilabb där jag trött fnissade varvat med gnäll om hur hungrig jag var. Det finns inget ställe på hela jorden där man kan bli så grymt hungrig som i skolan. Och ingen lunch hade vi heller, tur att duktiga jag hade med mig en macka hemifrån då jag inte ska försöka att spendera så mycket pengar i skolan...synd bara att jag inte hade med mig två mackor..det hade underlättat. Men iallafall, nu håller jag på att tillverka helens ätbara födelsedagspresent som hon ska få imorrn, hon fyllde 25 i söndags...får se om jag kan lägga in bild imorrn när det är klart...sen vet man ju aldrig om fröken i fråga är här och kikar...kommer bli hur smarrigt som helst. Om man gillar bakverk vill säga.
Det här med att stå i köket och baka och greja är verkligen nåt som gör att jag slappnar av. Stå och sjunga i kapp med radion samtidigt som man pysslar är ett break i vardagen tycker jag. Igår bakade jag tekakor som jag blev väldigt nöjd med. Kanske har jag fått nån liten del av brorsans bakgener....man kan ju alltid hoppas.
Det känns som varenda kotte fyller år just nu. Cornelia har just fyllt 25, Hanna fyllde 25 i torsdags, helen och farmor i söndags, Mia fyller 26 på torsdag, lilla annastumpan fyller 25 nästa fredag, tovsan fyller 3 mars...och däremellan fyller faster och kusinen....man tycker ju att folk kan sprida ut sig lite men icke..

Den här veckan kan för övrigt ta och försvinna nu, jag hatar den här kursen och det är bara såå segt.....! Imorrn ska jag, mia och fredrik ta oss till bibblan i stan och plugga lite men först luncha. Vi har testat att plugga hemma hos varann men oh please det går ju bara inte. Det flummar ur totalt. Fredrik berättade även att han hade sett på O.C igår och tyckte det kändes så "mysigt" att luncha och sen sitta i bibblan för det hade ju dom i O.C gjort.
My God Fredrik.

Övrigt i veckan blir fira helen imorrn kväll, kontaktpersons-dejt med maria på torsdag, våfflor och film står på schemat, fredag är jag helledig och ska luncha med madde i kga och se deras nya lägenhet ska bli kul vi har inte setts på år och dar. Lördag eller söndag blir anna&emma dag och det var minsann inte igår det heller!♥
Avslutningsvis är jag otroligt trött på att ha min tå i ett otympligt bandage som gör att jag inte får på mig skor eller kan duscha som jag vill - sittandes på en palljävel?
Ska vakna på en mildare sida imorgon har jag bestämt.
image289


Kommentarer
Postat av: Anna

Du är allas vår bull mamma:)
pöösss

2008-01-29 @ 23:53:27
Postat av: helen

det var en perfekt kaka! per-fekt!
tack så mcket igen!!!
pusspuss

2008-01-30 @ 20:55:52

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback