Mänskligt är vackert. Perfekt är tråkigt.

Det är så jävla mycket jag vill göra. Mycket jag vill ha. Och när jag tänker på att jag aldrig kommer göra allt som jag vill göra får jag lätt angst....eller ångest som det också kallas.
Jag vill resa, jag vill renovera köket, renovera badrummet, jag vill jobba utomlands, jag vill bli plugga klart, jag vill ha barn, jag vill ha en hund, jag vill köpa en ny bil, jag önskar jag kunde träffa mina släktingar oftare - inte minst nu när det ploppas ut små bebisar titt som tätt, jag vill göra rubbet, ha allt. Men ändå känns det som mina fötter är stelopererade fast i marken. Som en jävla cementklump - meningslös som inte går att rubba. WTF is wrong with me!
Idag är en SÅNDÄR dag - jag har terapistädat hela förmiddagen. Känns inte så mycket bättre. Får nog terapitvätta imorrn.

Why should I clean up my home when the world is such a mess?

image270


Kommentarer
Postat av: karin

haha jag drömde om dig inatt! fast jag aldrig träffat dig, utan bara läst din blogg! skumt.
Och du var skitelak mot mig! inte är du väl en elak människa på riktigt va!? Du gick bakom mig i en smal trappa, och jag hade ätit mediciner och hade ont i benen, och jävlar vad du var elak för att jag var långsam i trappen! usch..
Sjuk dröm helt enkelt!

2008-01-05 @ 19:37:11
Postat av: Anonym

Karin: det låter som en ytterst otrevlig dröm, för jag är faktiskt en väldigt snäll människa :) Bättre dröm nästa gång får vi hoppas!

2008-01-05 @ 20:49:34
Postat av: Elin

Mhm vet precis vad du menar. Jag är rastlös som satan här och inte van att göra ingenting men jag vete tusan vad jag ska sysselsätta mig med heller.... uscha buscha.
ang shoppandet så var det ingen plan att dra ut på mellandagsrean, jag trodde inte ens den höll på fortfarande. men jag hade tur! :)


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback