Music for life

Har ni en egen musikstil/grupp/låt som får er i en viss stämning? Jag har kilovis med låtar av varierande grupper och artister som var och en kan sätta mig i olika humörstadier. Jag är även textberoende. Hör jag en text som tilltalar mig måste jag skriva ner den, eller spara den i huvudet så jag kan ta fram den när jag vill använda den till något eller bara läsa. Självklart så känns det som alla texter som fastnar, handlar om mitt eget liv och självklart skulle jag kunnat skriva den själv men artisten i fråga hann såklart före...

Satt och kolla på gamla kort häromkvällen och såg bland annat korten från dom arvikafestivaler jag vart på, tror jag var 15 jag var på arvika första gången, kanske 16..iaf det var hur kul som helst. Man träffade mycket folk och lyssnade på massa bra musik och drack öl. It was a halleluja moment. Helen o jag var där för antalet år sedan bara över dagen...det var en helgalen dag. Meningen var nog att vi skulle stanna kvar över natten men tro det eller ej, vi tog taxi till kstad....o sen taxi till khamn. Man ska sluta när man har som roligast, är det inte så? ;) Så i sommar är jag otroligt taggad till att dra på festival känner jag. Hultsfred hade jag inte så hysteriskt roligt på...och Roskilde..känns dyrt, stort och avlägset...så kanske arvika får nöjet att ha mig som besökare igen?? Nån som e sugen? Jag vet att ni ska till roskilde många av er...men kom igen nu, for old time's sake!!
image281

W lånade min I-pod en dag när han skulle ut o springa. När han kom tillbaka klagade han över begravningsstämningen jag hade på min musik. Oh please. Skaffa ditt eget muskskafferi där du kan fylla på musik som passar dig. Den dagen hade jag förmodligen fyllt på I-poden med vad som serverades i sinnet just då.

På lördag blir det troligtvis utgång i Kstad med klasskompisarna. Om min tå tar semester från smärta så kan det vägen! Petter på Arena....eller Blue Moon. Den som lever får se.

Men först ska jag till jobbet, sova...gå upp fixa i ordning dom små liven till jobben...hem, ta en simtur, fira Olivers 5 års dag och göra grillspett på kvällen med kära sambo. Sen kan det bli en helkväll med all you crazy people!
Petters skiva är faktiskt inte fy skam. There - I said it.
                                              ♥





Kommentarer
Postat av: Hedstrøm

jaha, så var det det hær med musik igen da... Jag anser att du ska skippa syntfestivalen o planera in way out west i gøteborg istællet. Bættre stad o bættre sællskap i form av mig =) O nu ær Håkan redan bokad, vilket kommer bli en galen upplevelse nær han spelar på hemmaplan o allt...
Så... tænk om, tænk rætt! =)
O en sak till - jag funderar på att gøra slut med maria o bli ihop med maja istællet! /Kyss

2008-01-18 @ 07:58:10
Postat av: Emma

Anna - lilla vän. Jag har redan lagt vantarna på Maia sörru! Men visst,kunde vi dela på maria så kan vi väl dela på maia med..;)
Jag är verkligen på way out west!! När är det? Säg till mig i tid med beställning av biljetter o allt!
Kjempegöy!

2008-01-18 @ 09:50:10
Postat av: -

Arvika är verkligen ingen syntfestival numera anna..

2008-01-18 @ 12:20:54
Postat av: hedström

Whatever u say paul =)

2008-01-18 @ 16:30:21

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback