Rushing by..

Helgen går så fort jämt. Men det har vart en väldigt lugn och skön sådan! Spenderade lördag dag med tovsan som var hemma för att hämta lite grejer. Vi tog en sväng på stan och en fika, sen trippade vi hem till mig och kollade på "The Amityville Horror"...den var lite creepy faktiskt. William kom hem och Tove åkte hem till familjen, och vi styrde bilen mot karlskoga och käka lite på Harrys, sen mötte vi upp Anna, Jesper, Jossan och Robban för lite biotajm. National Treasure blev det och den dög...inte mer - inte mindre. Trevligt var det iallafall.

Nu är jag all alone hemma i två dagar, lite trist men lite skönt också. Har varit på långpromenad med hälen och tove på förmiddagen, två timmars promenad och det känns i benen just nu...måste köpa nya gympadojor. Sen har jag dammsugit, bakat och möblerat om med lite lyfthjälp från mamsen. Nu har jag mys för mig själv i soffan, har hyrt film och precis tryckt ner lite nybakat bröd.

Dödstrött blev jag också.
Gäsp.

Jag vill att min nya mobil ska komma  - NU. Leveranstid 3-7 dagar my ass. Nu var det visst leveransförsening till början av februari. Men hallå tele2 min pappa börjar sakna sin mobil nu så rappa på och för guds skull dra av nåra slantar.

jamen godnatt.
image276image275

Mysfaktorn är hög när man är gräsänka ;)

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback