Bedtime Story

Jag sitter på jobbet och ska försöka hålla mig vaken är det tänkt. Alltså fördriver jag tid...innan john blund kastar sig över mig när jag minst anar det. Har umgåtts lite med en bakfull anna hedström idag, en liten lunchdejt där det blev köttfärssås & spagetti och senare under eftermiddagen en glass i skärgår'n, där vi även pratade lite om vår superexciting roadtrip vi ska göra 28-30 juli! Bara vi och inga karlar som ska med, inget kan gå fel :D Det ska bli hur kul som helst.

Häromnatten kollade jag på en film som hette nåt i stil med In the land of women...och mannen i filmen som för övrigt bestod mest av kvinnor (uppenbarligen) var allas vår Seth Cohen från O.C, eller Adam Brody som han så vackert heter. Jag har visserligen vetat om att människan i fråga är sockersöt men helt plötsligt var han en man och han var inte längre sockersöt utan het. Hotstuff helt enkelt och filmen kan varmt rekommenderas till tjejer....och/eller feminina killar. ;D


OjOjOj

Annars kan jag känna att denna vecka är ganska skön. Jobbar ons-fred, lördag är det bröllopsdags! Kanske är tid att tänka på att inhandla näsdukar? Imorrn ska jag göra några bankärenden med min mor & far som för övrigt lämnar landet för tyskland på tisdag...ett jävla farande på de där två. Tur att man kan beställa med vin och öl :) Sedan ska jag förhoppnngsvis träffa Susanne som kommit hem en sväng efter några år i aussieland...ska bli kul! Imorrn kväll hoppas jag på en indisk restaurang i öret med Lil'will!
Tisdag blir det weddingplans med den blivande bruden :)
Igår föddes förresten mitt andra kusinbarn, lilla Valentina kom till världen! Hoppas det inte dröjer för länge innan vi kan träffa henne och Nicky som jag fortfarande inte träffat. Så kan det gå när släkten är långt bort.
Dags för en nattmacka...och sen kanske en film eller 3.
Gonatt


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback