'Cause I'm burnin...burnin..

Jag har bränt upp min högra arm! Ont, det gör ont och det är inte vidare värst vackert med en kräftrödarm och en normalfärgad arm. Varför har jag bara bränt ena armen? Jag och helen cyklade ut till hennes stuga vid vilången idag och hade det lovely på bryggan med bad och sol. MEN när vi skulle cykla hem igen så låg solen på min högerarm hela vägen hem, det tar ca 40 minuter att cykla...ja ni kan ju tänka er själva. Jag kunde ju inte gärna cykla åt andra hållet bara för att få mindre sol..jag skulle ju hem. Men jag fick iallafall ett helvetes cykelpass som har fört med sig känslan av att behöva byta ut ett par av mina kroppsdelar. Men det var det värt.



Och nu ska vi snart sadla upp på cyklarna igen för det är ju cykelns dag idag i krillehöla! Inte för att vi hade tänkt cykla för den sakens skull utan mer för att vi tänkte korka upp den fina roséflaskan jag fick av tovsan och helen igår! I brist på annat så blir det Linda Bengtzing vid picasso och rosévin..kanske en och annan glass.
Förutom den söta flaskan fick jag även ett väldigt orange nagellack som faktiskt var väldigt fräscht på (matchar speciellt bra till min högerarm just nu) och lila ögonskuggskarta minsann! Men toppen på moset, var dels den fina pannkakstårtan och det fina kortet helen hade målat. Hemmagjort är det bästa :)



Och dels att mina kära miljövänliga vänner tycker att jag slarvar med återvinning o sånt, så jag fick en burk som jag ska samla batterier i. Jag tror tove närmar sig mer och mer hjärtattack varje gång jag har slängt nåt i soporna som inte ska vara där. Men nu så!

Nej jag måste krypa in i frysen en stund om jag ska orka med solen lite till.

Kommentarer
Postat av: hällen

gud va underbart det ser ut, vilken härlig dag.
min kropp hälsar: why god why?!

2008-06-05 @ 18:53:36

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback