Sömnlös i kristinehamn

Har sovit dåligt i natt, har haft tusen tankar om allt möjligt och då vill kroppen gärna inte slappna av och sova tyvärr...
Igår började dagen mycket trevligt med långpromenad med tjejerna som sedan avslutades med en fika på stan, men jag höll mig ifrån onyttigheterna - kanske för första gången...kan det vara min självdisciplin som äntligen påbörjats?!
Senare på eftermiddan fixade vi god middag här hemma bestående av ugnsstekt färskpotatis, en megasallad och bröd. Dock blev middagen lite kortare än tänk då jag fick samtal om att Anna hamnat på sjukhuset pga magsmärtor som hon svimmat av. Än sålänge misstänker dom blindtarmen. Åkte iaf dit och hämtade lite grejer till henne och såg till att William kom till hundvakt. Sen trodde jag att jag skulle få sitta där en liten stund och prata när jag skulle lämna väskan till henne men icke, då var besökstiden slut kl.19, jag var där typ 19.03...Du är snart på fötter igen stumpan ska du se! :)




Nu ska jag snart iväg o jobba...det var evigheter sen känns det som. Men fredagar är oftast väldigt sköna på jobbet :)

Kommentarer
Postat av: Anna O William

Vad skulle vi göra utan dig.

Du är den bästa.



tack för att du finns.

kramar

2008-06-27 @ 12:23:40
Postat av: William

Hej hjärtat!



Lovade ju att jag skulle skriva ett par rader här, och nu gör jag det..

Annars är ju bloggar och facebook det enda jag inte spenderar min tid med på internet, det är en för stor hysteri! Hur mår Anna? och hur mår du, håller du ihop allt? Otäckt som fan med magsmärtor.. Nu är klockan runt 8 här i shanghai och alla utom stefan och jag ligger och sover, löffe är på gymet och jag kollar lite på internetbanken (så att jag inte bränner för mycket pengar). Så du har startat fritidsgård där hemma? det låter som en bra idé tiden går lite fortare när man har något att göra.. Tiden springer iväg här nere, Men jag vet att det är jobbigare för dig som är hemma och väntar. Men snart ska du se att jag är hemma och ställer till med oreda igen genom att sprida kläder överallt... "Times fly"=). Jag har köpt så mycket bra saker, hoppas verkligen du och alla andra blir glada! Nej nu ska jag göra frukost åt grabbarna! jag saknar dig massor och jag älskar dig ännu mer! Puss på dig mitt hjärta!



p.s På Söndag blir det Peking tror vi, det beror på om det är åska & storm där. Nu ser det okej ut igen men igår såg det riktigt illa ut=( d.s



pussigen i pannan ;)

2008-06-28 @ 02:59:20

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback