Änka på deltid

Inatt vid fyratiden blev jag "gräsänka" i 12 dagar framåt och bejbi drog till Kina. Känns tomt & tyst redan men ikväll har jag bjudit hem tjejerna på lite söndagsmys så då blir det lite tjatter iaf! Ska baka nåt smaskens tänkte jag.
Eftersom jag sov rätt så kasst inatt var jag uppe och promenerade vid nio imorse, sen har jag varit duktig och storstädat, och nu när inte stökpelle är hemma så kanske det håller sig längre än en dag! Fick just ett mess att dom mellanlandat i Schweiz...

Vart sommaren har tagit vägen har jag ingen aning om, det enda positiva med det här vädret är att jag hinner läsa mycket i alla böcker jag helt plötsligt samlat på mig. Men lite mer värme vore inga fel så man kan ligga ute och njuta av ledigheten...

Imorrn ska jag till Mia i kstad och vi ska ha en heldag, som ska avslutas med sex and the city-filmen och middag :) Ska bli väldigt trevligt!

Jag fick ett mail från min morbror igår gällande vår förlovning som jag tyckte var lite roligt: "Emma & Will we are very happy to hear that you are now engaged. Vaccuum cleaner, I am sure you are aware how lucky you are to be with Emma."
Haha, wille samlade på sig smeknamnet Vaccumcleaner när vi var där -03 för att han åt så mycket mat, han "sög" upp allt som fanns på bordet, min morbror tyckte att det var något underhållande. :)

Nu ska jag baka dumlekladdkaka!

Smell you later

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback