Bananahammock


Mmjaa lite seg idag är jag att...ett glas vin blev visst 5 glas och två drinkar. Men lika glad är jag för det. Jag och tove hade myskväll ute i hammocken igår tills solen bestämde sig för att gå i moln då bytte vi ut hammocken mot deras inglasade altan. Sen gick vi till statt för att hälsa på Helen som jobbade lika flitigt i baren som alltid:) Men för övrigt suger statt i kristinehamn lika mycket som alltid. Jag kände mig uråldrig jämfört med alla nykläckta artonåringar som fnissade runt runt. På hemvägen bestämde vi att vi skulle dela på en taxi för jag hatar o gå själv hem även om jag bor nära stan och jag ville inte låta tove gå själv heller, men när taxikvinnan sa att det skulle dröja 20 min så struntade vi i det och gick iaf åt varsitt håll. Töntig som jag är ringde jag upp Wille i kina där klockan var runt 7 på morgonen och ville att han skulle prata med mig tills jag var hemma. Stackarn var yrvaken och tyckte nog att jag var ganska tjötig. :)
När jag väl kom hem blev det även ett samtal till hedström i oslo som var ute och ölade (vad hände egentligen med din vita helg anna?;) så min mobilräkning nästa månad ser jag väl egentligen inte fram emot så mycket..

Jag var även hos anna & william nåra timmar igår, fröken har ju blindtarmsinflammation men det nya nuförtiden är tydligen att man äter medicin mot det istället för operation så hon var minsann på benen! Vi tog en lunch på strandcafét eller strandkanten som dom uppenbarligen heter numera. Mycket trevlig dag :)

Nu väntar jag på tove som har gjort sitt jobbpass och vi ska ta en promenad, och hämta upp hälen och gå en liten runda. Ikväll blir det filmkväll och jag tror banne mig det får bli en pizza, eller vad säger ni!

Kisses


Kommentarer
Postat av: vgfredrik

hej, idag fyller jag år

2008-06-30 @ 13:44:37
Postat av: average emma

Jag veeet!! Jag grattade dig ju på ansiktsboken ;D

När ska vi dricka öl och äta tårta?

2008-06-30 @ 14:10:49

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback