No pain - No gain

Vilken otroligt urtrist måndag. Jag var på vårdcentralen, där en Rashid petade mig i halsen (min kräkfobi lindras inte av denna osmakliga teknik) men hittade inget. Men han var snäll nog att tala om att det nog skulle gå över om en vecka ungefär, plus minus en dag eller två. Då sa jag: "men jag har ju haft ont till och från redan i två veckor?!"...då mumlade han för sig själv nån medicinsk term och sen var det tack o hej. Skönt att det inte var nåt men läkare av alla slag driver mig till vansinne. Det känns som det är ett tvång på läkarlinjens intagning att man måste vara så udda som möjligt. Helst ska man heta något ovanligt efternamn som typ molnsolochregnström.

Dagens andra läkarbesök har just avklarats och jag har nu en tand mindre i munnen. Det var första gången på säkert 10 år som jag tog bedövning, jag har låtit bli den andra gånger för det är ju den som gör ont....men idag tänkte jag what the hell...shoot. Och här sitter jag nu med en gom som jag inte kan känna och ett leende som lutar upp på ena sidan och ner på andra. Charmigt.

Andra roliga sysselsättningar jag har haft idag är t.ex storstädning - väldigt behövligt. Sedan handlade jag lite. Sen käkade jag lunch och tog en eftermiddags sömntur. Innan tandläkaren var jag på djuraffärn hos den mystiska damen och köpte kattmat och nya koppel. "Barnen" ska ju till min mamma o pappa till helgen och då får dom komma ut på lite äventyr. För i helgen är det festivaaaal! Och jag tänker inte vara sjuk så jag har inhandlat Echinacea på brus, och grönt te och ett nytt paket värktabletter. Hej o Hå vad det ska gå!

Nu hoppas jag att sambo kommer hem snart och kastar sig iväg igen och hyr en bra film så man bara kan kurera sig ikväll. Jag skulle gå o hyra själv om jag inte var sne i hela ansiktet.


Kommentarer
Postat av: Anna

men gudars vilken äcklig bild:D

krya på dig nu

kram

2008-06-09 @ 20:16:59

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback