Sunday supreme

Igår var jag hos familjen Törshagen, vi hade myskväll med paj, sallad, fruktsallad, godis ja...you name it. Det var väldigt trevligt och maten var väldigt god...så god att jag gör paj just nu..igen! Det var längesen jag käka paj. Förutom igår då...
Igår var det kalkon, spenat, champinjoner o lök som var huvudingredienserna...idag har jag spenat, lök, vitlök, soltorkade tomater, svarta oliver och fetaost...höppes de blir gött!

Såhär smarrigt såg gårdagens mat ut



Jag har inhandlat pappas lilla farsdag "present"...och tänkte snart hugga in på pajen. Sen blir det till att åka till mormor o morfar på lite fika. Tänkte ta mig en promenad hem därifrån för att sedan titta på El Orfanato! Jag har ju redan sett den visserligen men ska bli kul o se om mamsen o papsen blir nå skraja!
Wille ska till systeryster som fyller år, skulle ha följt med men eftersom det är fars dag vill jag umgås lite med familjen.
Förkylningen sitter som berget...den får gärna försvinna nu. Veckan blir fullsmäckad har jag en känsla av, ska börja med arbetet, ut och äta med maria, fixa present till brorsan och ha praktik! Hoppas hoppas att mitt arbete skriver sig självt.



Kommentarer
Postat av: Anna T

Tack för en trevlig kväll:)

pusss

2008-11-10 @ 22:26:09

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback