Time flies

Den här dagen har sprungit förbi mig. Både på gott och ont antar jag. Ont, för att jag inte hann mer! Gott, för imorrn kommer sambo hem igen. Visserligen åker han bort igen på måndag...men jaja. Igår kväll var Mia här, vin, idol och en massa tjööt stod på kvällens meny...sen sov Mia på soffan tills jag sparkade upp henne klockan 8 imorse ;) Sorry!
Idag var jag o mamsen i karlstad för att handla julklappar. Eller jag handlade och mamma rekade inför nästa helg när hon o pappa ska iväg. Jag lyckades iaf köpa julklappar till 3 av 5 personer så det var ganska bra jobbat, jag vet ju dessutom vad jag ska köpa till de resterande två så det är ingen panik. Har haft mysteriska magsmärtor hela dagen, inte så spännande alls kan jag säga utan bara ren smärta. Nånting är ur funktion? Efter några alvedon och en låång shoppingdag så begav jag mig till Emelie, hann pussa o klämma lite på Olle innan han skulle sova. En riktig go'bit den där ungen! När det blev bebisfritt så gick munnarna i ett tills vi upptäckte att klockan var halv elva och vi båda är som pensionärer så nu är jag hemma och ska  - kors i taket - gå och lägga mig. Imorrn ska jag upp och baka lussekatter, klockan 12 kommer Helen på besök!! Har inte sett dä på eviiiheter känns det som?!
Just nu spöregnar det och gör det likaså imorrn blir det ingen skyltsöndag för min del, då blir det slappsöndag!
Idag samlade jag vuxenpoäng och inhandlade världens sötaste glöggmuggar på indiska :) Och igår fick jag blombud...somebody loves meee...;)
                                                                            


Olle, nästa gång tant Emma ska ta kort får du sitta still så det inte blir så suddigt! Sötnos.

Kommentarer
Postat av: hällen

jaaa, det ska bli så roligt och se dig med emma!

kramkram!

2008-11-30 @ 08:39:59
Postat av: Anonym

Tycker att emma ska komma till Oslo och mysa lite med oss här... fast kanske inte rätt tid nu i julstress...

Jag kommer snart bäjby och då ska vi kosa oss.. hur var det att se våran vackra hälen...

vi rings snart... ps jag ringer gratis från jobbet.... de e topp de

2008-11-30 @ 19:45:51

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback