Call me a cynic

Jag skulle ta en såndär härligt stärkande promenad hade jag tänkt. Det händer ju rätt ofta. Men det är banne mig inte alla gånger som blir så där härliga som man planerat. Idag var en sån dag. Jag glömde solglasögonen, och utan dom är jag blind. Efter 300 meter blir jag suuperkissnödig men försöker tänka på nåt annat. Jag får inte den speed jag vill ha för min musik är urtrist efter att ha lyssnat alldeles för länge...och jag kan inte byta musik för all musik jag har finns på den gamla datorn som helst inte startar. Promenaden blev heller inte så lång som jag tänkt mig för en efter lång stunds tänkande på allt annat än en toalett så höll jag nästintill på att kissa på mig så det var bara att gå hemåt. Till råga på allt hade jag allllllldeles för mycket kläder på mig. Imorrn ska jag fan gå i t-shirt.



Kommentarer
Postat av: Jannike

I know the feeling. Man försöker vara duktig och dricka mycket vatten för att inte torka ut under promenaden. Men vad får man för det?



Och angående praktikant-Malin så håller jag med helt! Hitta på nåt nytt istället för att skrika JAAACKPOOOOT och "måste göra rörelsen!" precis som Adam o gry!



Men jag är inte bitter!

ha en trevlig kväll!


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback