Funday!

Torsdag, at last! Helgen har redan invigts med ett besök till systemet och en liten topp från Lindex......köpförbud någon?
Har precis inget planerat för den här helgen tänkte jag skriva men det var ju inte riktigt sant. Ikväll blir det grillning iallafall, för det ska säkert ingen annan göra..? ;) Imorrn ska jag lata mig i solen och jag gissar på ytterligare grillningar. Wille jobbar ju såklart (den dagen han inte jobbar säger jag till. don't hold your breath.) hela helgen plus fotbollsmatch så jag tänkte hjälpa till på djurhemmet lördag morgon och söndag eftermiddag. De små liven kräver lite emmalove känner jag på mig. Annars är det precis inget inplanerat och thats not a lie.

Nu ska jag hem till mamma o pappa och fortsätta med tvätten...................................wiii funfun. Men även njuta av mina fruitbars och sol på altan. "Barsen" blev goda, men dom är ju inte suuuuupernyttiga kanske. Men bättre än mycket annat.
Nån som kräver ett recept så var inte blyg. Piece of cake!

Jenny förresten, armbandet som jag beställde var från blingit.se kosta ynka 150 kr! :)


Kommentarer
Postat av: Karin

Å du gumman skicka mig receptet jag vill ha=) de såg ju så mumsiga ut!Jag ska oxå lapa sol idag tänkte jag, din sambo jobbar min ja han är på fisketävling gissa om han blir brun ute på vänern!

Ha en mysig helg så ses vi snart!!

Postat av: Jenny

Tack Emma! fan va bra du är som ger katterna lite emmalove!! Fler borde göra som du! Hoppas allt är bra! Kram

2009-05-04 @ 21:58:48

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback