Guten Morgen!

Härligt med lite regn! ;)
Ska snart bli upphämtad av Jenny för att brumma vidare till KD och redovisning av bokanalys, efter kl.14 tar vi lite påskledigt till på tisdag. Wille (eller Wildur som han vill bli kallad nu när han ska bli islänning) rusar runt och packar det sista till Iceland och han är redan saknad, men desto roligare när han kommer hem då! Jag har gjort en parfymbeställning också :)
Fick en lekstund med fröken hedström igårkväll och fick då bekräftat att de är hemma över påsk och det är ju inget annat än roligt! Så lördag ser ut att bli en´solig dag med lite grillning och kall öl! Inte mig emot.
Cornelia träffar jag nog inte förrns imorrn en snabbis för hon kommer hem så "sent"  ikväll när det är läggdags för trötta mig! Ska upp med tuppen imorrn också för ett sista jobbpass! Lite påskmys med de små är inte så jobbigt..
Imorrn eftermiddag blir det en stunds fika med Madde, ska bli roligt att träffas. Människan bor ju faktiskt i kga så vi skulle ju kunna ses oftare men nu har hon ju vart ute o rest i tusen år så det har ju inte gått för sig.

Men nu är det dags att klä på sig och åka!
Känns skönt att det är onsdag!
Vädret ska bli kanon fredag lördag sa dom precis...jippi!!



Vår nya webcam är jätterolig! ;)

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback