Man blir lite gladare om man dansar på tå nångång då och då..

Oh gosh vilken seg måndag.
Jag önskar jag låg på en strand, med palmer, hav och sol. Jag önskar också att nån (förslagsvis wille) matade mig med färsk frukt och friska drinkar. Det är väldigt mycket jag önskar just nu och det innebär inte bara semestrar till höger o vänster...nej lite mer substans finns det allt.
Fick skituppgifter i skolan som vi ska fixa imorrn, och på onsdag. Blir lite uppdelat pga att vi jobbar lite då och då några av oss. Jag ska jobba onsdag eftermiddag och det ska bli väldigt roligt. Fick mer jobb i maj, vikpoolen ringde imorse och det är bara att tacka o ta emot, skolan ska ju självklart vara prio men riktigt så busy är jag ju inte så det skulle gå i kras.
Torsdag blir det väl en Mariaträff och kanske en Maddeträff? Så långt har jag inte kommit än. Fredag är lika med ledigt! Lördag innebär en heldag med Fru Wiker i kstad, en öl i solen (för den SKA vara framme) lite lunch och hårfärgning sedan klassfest och utgång! Sahara hotnights spelar ju och det suger i min musiktarm men eftersom dom spelar på Arena så lär det nog inte bli av...kanske kan se dom i kga 1 maj istället...who knows.

Just för stunden önskar jag mest av allt att jag hade ett badkar, lite badolja och en ljudbok med myyycket spänning i. Men när fan ska nån önskning gå i uppfyllelse då?


Pisspotta sa jaaa


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback