Sontag

Tänk va tiden går fort när man har roligt! Och tänk va underbart livet är när solen är framme!
Utgången igår var lyckad, vi lagade väldigt god mat och senare blev det Mastis där det nästan kändes som juldan, mycket "gammalt" folk som man inte sett på länge. Idag vaknade jag HALV TOLV! Kändes nästan som jag var tonåring igen ;) Men det behövdes. Tog en promenad till Kofoeds för att hämta bilen, senare skulle vi ta en glass i skärgårn och det var vi minsann inte ensamma om........kön var oändlig och allt för en sketen mjukglass..........så det slutade med en milkshake från McD =) Det var smaskens kan jag lova.
Nu har vi campat på soffan några timmar med pizza och film. Meningen var att vi skulle se Valkyria men ljudet var skit så det blev inget med det. Istället lurade jag i det söta paret som HATAR skräckfilmer, att barnhemmet inte var så farlig som dom tror och lovade också att stänga av när de ropade kodordet RÖTT. Jag stängde inte av och med lite spolning och förvarningar däremellan så lyckades de se hela filmen! Men nu har de tummat med varandra att aldrig se en skräckfilm igen. Jag skulle inte kalla den för skräckfilm dock men är man känslig så är man....och fredrik och jag är även kvitt för den gången han skrämde skiten ur mig i gbg!
Imorrn kommer loverboy hem igen det ska bli skönt, som vi har längtat här hemma. Imorrn blir det även en playdate med Tove!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback