Can you become a new version of you?

Ska man dra en slutsats av den här jävla förkylningen så är det att jag iallafall fick ha Wille hemma 3 dagar extra än vad som var tänkt från början! Imorrnbitti åker han igen och vi får la se om vi ses till nästa helg eller inte. Övriga slutsatser är grym huvudvärk och en hosta from hell.

Sista moffardagen på ett tag idag, det är tänkt att vara lite "nyttiga och hurtiga" fram till jul...lagom kort period för Emma att hålla sig ifrån onyttigheterna...för på nyår är det tydligen dags för sommartema....?! Vi gör en repris av förra året och åker till Daniel & Johanna i Linköping, en hotellnatt och vad det ser ut som nu så har de hyrt nån bassäng på nåt ställe som även inkluderar bastu och bubbelpool. Lockande oh ja, dock inte så lockande att gå i bikini i slutet av december.....men det ska nog gå bra det med. Det blir iaf middag på kvällen, och då har vi lagt sommaren bakom oss. Så för att slippa bli hysterisk över vad man ska ha på sig i sista sekund så har jag idag beställt en klänning. En enkel svart (vad annars...) från nelly.se. 

Less is more har jag hört.
Fraktfritt var det nu i helgen också..;)

Helgen har fördrivits mestadels i soffan. Igår bakade jag och mami lussekatter och lussebullar fyllda med mandelmassa, så himla goda. Och jag som inte ens gillar mandelmassa. Så det får nog bli en omgång till nästa helg och lite saffranskorpor.
Annars är inte veckan jätteavancerad, skola tisdag och onsdag och i samband med det ska vi arbeta med temaarbetet. Tisdag kommer även Maria hit så vi får lite kontaktpersonstid, det blir inte så ofta nuförtiden med tanke på att jag inte har den tid eller motivation som krävs alla gånger.

Men nu vill jag mest sluka en flaska hostmedicin och snörvla i willes öra, jag vet att han gillar't! ;)



Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback