Dagens skörd av kissar.

Att det är Lucia idag har än sålänge gått mig ganska obemärkt förbi. Hade tänkt att ställa klockan imorse för att se lucia på tv...men let's get real. Jag gjorde det inte. Jag har luciastädat däremot....eller bara städat. Och sen fick jag söndagslunch hemma hos mami & papi, göttans vare! Sen har jag gjort dagens goda gärning uppe på djurhemmet där det var öppet hus idag, en himla massa folk. Jag efterlyser lite yngre volontärer! De gamla i all ära, men vad händer när dessa inte orkar längre? Ska katterna fiska egen fisk och göra rent lådorna då? Gillar'ru katter, så bara gör't! Nu på eftermiddagen har vi bakat saffransskorpor, och lyssnat på julmusik. Tummen upp för det!

Igår var det en mysig lördag som spenderades i karlstad mestadels. Åkte in med mamma o pappa, vi gick åt varsitt håll och jag tog en fika och lite julklappsshopping med Mia. Sen tog Fagermans bilen vidare till IKEA och bergvik. Jag är bortskämd och fick två par skor i förtidig julklapp....mycket behövligt. Tack för det! Jag gillar att umgås med mina föräldrar, dock inte för bortskämdhetens skull. True story. Vi har kul ihop!
Sen spenderade jag kvällen i min ensamhet  - lugn och ro och en gnutta tristess.


Jag fastnade inne hos de här syskonen. Och kunde inte gå därifrån.
Det säger sig självt varför.



Okej ingen katt, men fina fisktårtor som Ann-Marie hade gjort dagen till ära. Katterna var gladare än barnen på julafton.


Trötta små bebisar.


Lussekatt :)


De här små liven hade just öppnat ögonen sist jag såg dom. Nu lekte dom hela havet stormar...



Kommentarer
Postat av: helen

ååååååå herregud. herre herre herregud vilka söta. ååå nu blev jag helt kattsjuk! vilka väldigt söta. och vilken fin tårta!

Postat av: B

Jag vill ha allihop. Seriöst.

2009-12-14 @ 12:51:56
URL: http://63241au.blogspot.com/
Postat av: Emma

Då får du skynda dig! Kattungar försvinner som smör i solsken...men det var ingen som var tingad än igår...sååååååååå....;)

2009-12-14 @ 15:34:02
URL: http://efager.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback