So this is christmas...!

Då var julen förbi då! Fast det är fortfarande jullov och nyår återstår - det är väl tur det! Tiden går så fort ibland så det är nästan så man vill lägga sig ner o gråta en skvätt.
Det har varit jättehärliga dagar, julafton hos mamma och pappa med släkten. God mat, överfulla magar, eftermatenkoma framför kalle anka, promenad till farfars grav, hem igen, fika & öppna julklappar. Och trots att vi inte skulle ha mycket julklappar i år (som det sägs varje år) så tror jag att vi slog rekord även detta år då vi satt mellan 19 & 23 och öppnade julklappar...Jag fick som alltid otroligt fina grejer! Så imorrn tror jag det får bli ett besök på mellandagsrean i karlstad, och sätta sprätt på lite presentkort och lite pengar...Men först ska jag sätta undan lite!




Juldagen var lite diffus till en början, jag var inte så sugen på att gå ut då penicillinet för mig ganska trött men näe väl Cornelia, Martina & Stina var här så ändrade jag mig relativt snabbt! =)
Vi gick dock inte på krogen utan till en husfest som hålls varje år där ungefär halva khamn befinner sig. Det var riktigt trevligt. Sprang hem i snöstorm runt tretiden och vid fyratiden kom Willy hem med pizza från Kga =) Inte varje dag man äter pizza kl 4 på morgonen, men den smakar inte sämre för det!
Igår var vi i Hallsberg och käkade kalkon hos Willes mamma, det var väldans gott och tomten kom med en klapp till, och det var Twilightböckerna så nu jäklar ska jag och Edward Cullen hänga gäng ett bra tag framöver. ;)
Oliver fick en spidermandräkt av oss och lyckligare min fick man leta efter...



Idag är det fika hos mormor & morfar som gäller, en promenad upp dit i snöstormen är ett måste efter all mat...En dejt med cornelia kanske? Och jag vill fortfarande åka pulka!!

Kommentarer
Postat av: Anna

jag kan bara säga jaaaaaa till dina twilightböcker! Fredrik tycker jag är helt insane men jag läser konstant varje ledig sekund and I LOVE IT! Edward alltså ..jag dör litegrann när han inte är med i boken. Haha, nej nu ska jag sluta tjata :) hoppas du haft en jättebra jul! Fredrik hälsar :)


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback