Hejdå universitetet!

Nu är det helgen! Och på måndag inleds 5 veckors praktik och det ser jag väldigt mycket fram emot! Inget mer universitet på 5½ vecka, hurra hurra hurra!

Men Karlstad behöver man ju inte överge bara för att man inte ska till universitetet så varför inte åka in dit imorrn ändå? Anna hämtar upp mig imorrnbitti så ska vi ha en liten shoppingdag (fönstershoppa?) och luncha lite. Ska bli härligt:)
På lördag har vi bjudit hem mamma o pappa på trerätters middag och dyra viner ;) Wille ska självklart få stå för majoriteten av maten...jag tänkte stå för efterrätten men jag har inte kommit på vad än?

Igårkväll tänkte jag att, det vore ju orättvist att fortsätta skratta helt hysteriskt till min bok när wille bara läser tråkiga böcker, så jag la Martinakoden på hans sida av sängen, och hoppsan! Vem låg inte o skratta högt o lågt några minuter senare? Så nu kan vi skratta ihop, himla fint sätt att avsluta kvällarna på :P
Däremot funderar jag på vart min "Hemma hos martina"-bok har tagit vägen? Är det nån av er som har lånat den?? Har jag nånsin ägt den överhuvudtaget?!

Om några timmar kommer Maria hit och vi ska baka bullar. Farligt att ha hemma sånt där. Hon får nog ta med sig alla bullar hem sen.


Kommentarer
Postat av: Wille

Hjärtat!



Jag skratt inte, jag tjöt ju för fan! den var ju helt underbar! säger bara läs den för fan alla ni som missat den! Puss

2009-02-26 @ 15:50:41

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback