Je regret rien

Vilken superhelg det har varit! Haft det hur bra som helst och det känns som jag har skrattat oavbrutet i 24h om man bortser från en timmes svacka igår eftermiddag när vi letade bra matställe i gamla stan, i snökaos utan mössa, luva ja und so weiter, bakistrött och blodsockret var inte på topp så jag hängde tove i armen och gnällde lite. Men tillslut blev det en mumsig middag på en italiensk restaurang där vi spenderade två timmar, trötta som få. I lördags blev det nåra timmar på stan men eftersom vi alla hade vart uppe med tuppen drog vi till vandrarhemmet och vilade innan vi gick ut. Eftersom jag har världens tätaste kompisar så fanns det både Moët och Mumm på plats :) och jäkligt god choklad som jag inte minns namnet på. Det blev italienskt även på lördag kväll och senare var planen att gå till debaser men fastnade på Bar54 (?)....det var en väldigt rolig kväll! Om nån ska till sthlm och inte vet vart som ska bo och vill bo lite billigare så rekommenderar jag STF Fridhemsplan, vi hade ett jättefräscht ljust stort 4bäddsrum och dom har även en helt okej frukostbuffé för 60 spänn!

Nu när jag är hemma igen så känner jag mig självklart hängig igen, är jag allergisk mot mitt eget hem?! Så jag tänker inte göra så många knop idag, ska försöka fixa hem en bok jag måste läsa och reflektera över till torsdag men that's about it.

Och som vanligt, det här med foton. Jag hade min töntkamera med mig men den är så dålig så det går ju inte. Så jag inväntar väl dom andras sålänge :)

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback