That´s just the way it goes

För typ första gången i mitt liv glömde jag att ta med mig mobilen ut till skärgårn, hade tänkt ta massa bilder på hur fint det är där ute, men min hjärna verkar något inaktiv idag. Mamma o jag tog en liten promenad, sen har vi suttit framför brasan hela eftermiddan, så himla avslappnande. Ett måste i mitt framtida hem: badkar och öppen spis.

Igår såg vi ju The boy in the striped pyjamas, den var väldigt gripande. Som vanligt föll det ett antal tårar. Wille kämpade länge med maten som blev hur god som helst, och sen tog han hand om disken så bokstavligen talat låg jag i soffan hela kvällen och lyfte inte ett finger, det var väldigt skönt!

Ikväll ska vi spendera kvällen med Tobbe & Jenny och lilla Elvira! Och om jag inte missuppfattade så är nog hedberg där också! Ska bli trevligt, vi har ju inte gett Elvira sina doppresenter än som hon skulle ha fått för flera månader sen...så det känns lite oaktuellt men det får gå ändå! Jag är ju inte melodifestivalenfan så...förhoppningsvis kommer det bara stå på i bakgrunden ;)

Fråga mig inte hur jag lyckas, men jag lyckades iallafall göra nåt konstigt ute hos min faster förut så jag sträckte nån jävla muskel i ryggen. Jamen jippi för där har jag ju inte redan ont.
Massage av proffs ligger högt på prioriteringslistan kan jag säga. Även lite muskler.
Men nu kanske det är dags att komma ur myskläderna och göra sig lite anständig när man ska bort på middag.
Later suckers.

Kommentarer
Postat av: Anonym

NU ska du få massage! puss

2009-02-07 @ 23:11:16

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback