No more "måsten" förräns måndag.

Ja då har man tagit helg då! Very nice. Kände mig krasslig när jag vakna imorse men nu känns det dock bättre. Jag skulle just skriva om hur mycket jag såg fram emot en hel helg med min sambo som jobbar väldigt mycket för den som inte fattat det än..men så ringde han såklart nu och meddelade att han är tvungen att jobba på lördag iallafall! Men han är ledig hela dagen imorrn och hela söndag så jag ska inte klaga. På lördag ska jag nog vara ute hos min faster, där mamma o pappa ska vara kattvakter i helgen, dom har hus på andra sidan skärgården och jag känner för att få lite frisk luft och natur i helgen.
Funderar även på om jag ska volontära lite på katthemmet på lördag förmiddag. Det var längesen. Dock vet jag att det går kattsnuva där nu och det vill jag inte få med mig hem till mina hårbollar så vi får väl se.

Igår fick jag en väldigt söt pilgrimring som Wille köpt i Paris, har försökt att få en bra bild på den men den blir inte sig lik på bild så ni får en halvdan;  det är iallafall små vita hjärtan om det inte syns..? :) 

I eftermiddag kommer Maria hit, som jag är kontaktperson åt och vi ska göra våfflor. Den här veckan är ingen toppenvecka på matfronten eller motionsfronten känner jag men jag är ju inte heller på topp så vem bryr sig egentligen. Men hur som helst ska det bli väldigt gott med våfflor, sylt & grädde :)

Imorrn kväll hoppas jag på sushi..om wille samtycker. Eller så kan han få laga nåt gott till mig..jag kan sitta bredvid med ett glas vin från Paris. Jag är en riktig idéspruta ibland.

Lunchdags!

Kommentarer
Postat av: snutte skrutt!!!!!

Ja men det är klart vi gör så..

Du dricker vin jag lagar något gott och avancerat... That´s me....



Kyss i panna hjärtat!

2009-02-06 @ 11:14:47

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback