A leaphole in the ground

Jag och pappa såg just Eden Lake, och jag hoppas ni aldrig kommer se den för det var fan den värsta film jag sett nånsin. Efteråt känner jag mig bara uppgiven, förbannad och äcklad. Jävla skitungar å fy fan. Jag känner för att se typ My little pony eller Sound of music eller nåt annat lyckligt gulligull just nu.

Igår hade vi kanonkul iallafall, förfest hos Maria med musikquizz som Emma hade gjort, Jag, Cissi & Mia vann självklart ;) Sen drog vi vidare till Blue Moon och det var helt okej, men lite långdraget tillslut när mina fötter värkte så då kom Wille och hämtade oss! Idag mår jag bara bra men är som alltid skittrött.

Nu har wille åkt till Paris och kommer väl inte hem förrns på onsdag natt? Brist på kommunikation gällande den här resan tror jag, men jag har ju knappt sett människan på en vecka känns det som. Han är iallafall redan saknad.


Nu måste jag snart ta mig till MAXI för att inhandla lite diverse saker som t.ex toapapper. Kul. Jag orkar verkligen inte ta mig an detta uppdrag känner jag. Vill hem och tända ljus, dricka te och bara slöa i soffan. Men det får väl bli efter mission Maxi antar jag.

Imorrn är det skola i tre timmar sen har vi inläsning av en bok som vi redan haft litegrann och den är väl inte superkul direkt. Men jag har den iallafall och det är ju ett plus!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback