Do a little whining

Okej så jag har blivit straffad med en finne mitt emellan ögonen på näsbenet. Hur kul är det och är jag femton år?! Tack o hej med dig finnen. Eller finne, det är snarare ett svullet berg. Som ett hindumärke eller vad det nu kallas. Fast lite lägre. Kul - jättekul.

Wille har idag efter ungefär 1½ veckas halsont och ett tidigare läkarbesök (där inget var fel) fått penicellin för streptokocker, jag är så jävla trött på läkare som bara viftar bort en när man söker hjälp. Tycker att man är pjoskig om man söker för halsont. Håll käften säger jag o hit med medicin!! Hur svårt kan det vara.

Till nånting mycket roligare! Det regnar ute! Jaha nej det var ju visst inte alls roligt. Men imorrn ska iaf solen skina enligt den nya hippa vädersidan "yr.no" och temperaturen ska ligga runt 16 grader. Vågar vi tro på det? Mmjaa kanske.
OM solen behagar att titta fram kommer sambo, jag och kanske en liten Oliver styra bilen mot kolmården! Jaaaa utflykt! (cheering!!) Utflykter är min grej.

Idag ska jag även till frisören. Har fortfarande inte bestämt om det bara blir topparna eller mer - det visar sig. Mitt hår är ju inte ens långt nu så det kommer inte bli nån märkbar skillnad hur jag än gör skulle jag tro. Mitt är också jävligt skitigt idag och är i behov av lite färg och slingor men det har jag inte råd med nu så det får bli när Bianca kommer om en månad! =)

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback