Lördag

Vädergudarna fortsätter hålla sitt järngrepp över regnmolnen, otroligt tröttsamt. Man blir ju inte sådär jätte energisk direkt.
Nu har iaf min första jobbvecka  passerat, nu ska jag inte jobba förrän vecka 28 egentligen men om jag känner kommunen rätt så ringer de säkert titt som tätt ändå. Men det ska bli skönt att vara ledig oavsett.

Igår kväll blev det hemmagjord pizza och jag gjorde två varianter, en "vit" pizza och en vanlig. Den vita gjorde jag utan tomatsås, utan hade bara ost, salamikorv, färsk tomat, och olivolja + salt. När den var färdiggräddad strödde jag över färsk hackad persilja och rödlök och svartpeppar, riktigt jäkla gott om jag får säga det själv! Den andra pizzan blev en vanlig, tomatsås, ost, salami, färsk ananas & basilika. Till efterrätt blev det ju såklart grekisk yoghurt med jordgubbar, passionsfrukt och vindruvor. Wille som knappt har tillfrisknat än jobbar nu hela helgen och idag ska jag spendera tid ihop med Hedström. Det blir cykelträning i backe för hennes del medan jag går bredvid och flåsar, hyra film och bakning av något slag!



Imorse uppstod en maktkamp mellan de här två systrarna. Inte just som det ser ut på bilden kanske, men HEJ va två katter kan ha hatkärlek till varandra. Om dom kunde skulle dom dela mig i  två, så de fick lika mycket var för imorse blev Estella supersur och stack ur sängen när wille dumpade Udda på min andra sida. Efter ett tag kunde hon inte motstå att komma tillbaka, men stod på "sin" sida av mig och blängde på Udda i 5 minuter innan hon kunde lägga sig ner och snarka vidare. It's fantastic to be loved.


Såhär gött kan man ha det i Stinas kvarglömda cykelkorg.


Kommentarer
Postat av: mormor

sötaste katterna i stan !

2009-06-13 @ 10:22:31
Postat av: Emma

Mamma, jag är imponerad! Katterna med såklart. Puss

Postat av: Karin

ÅÅÅ snyggt du verkar ha det då gummna =) Ge mig ditt sovrum så får du mitt hemska!!!Kjam

2009-06-14 @ 20:29:08

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback