Sverige, Sverige älskade vän

Well hello there.
Vintern har kommit till oss och det känns ju jävligt underligt såhär i juni. Men man kan visst inte påverka vädret har jag förstått men man kan vägra vädret! Så idag tänker jag inte gå utanför dörren för jag bara fryser HELA tiden. Så det som har gällt idag är; skitigt hår, osminkad ner till minsta hudlager, mysdressen på och film! Men det slog mig att bara för att jag inte tänker gå ut idag så behöver jag ju inte bara ligga still o bli flötig så nu är jag inte bara osminkad, skitig i håret och allmänt småsliskig utan jag är också svett efter 40 min cross och diverse småövningar därpå. Ett mellanmål kan det bli snart även.

En kort sammanfattning av stockholmshelgen låter som följande:
Anlände till vår fina huvudstad torsdag seneftermiddag där vi mötte upp A&F och tog oss till Joel och Adeles lägenhet för att dumpa all onödig packning, tog oss vidare till söder och Östgötakällaren för intag av mat! Det var en väldigt mysig kväll, och för mig och anna lockade sängen och en varm lägenhet medan grabbarna grus tog sig vidare till casino cosmopol såklart..! Men eftersom min sambo är så duktig och vinner så är det helt okej med mig ;)

Fredag blev det en snabb sväng på stan, och en lunchöl...innan vi tog oss hem igen för att ladda inför Bruce Springsteen - och innan konserten mötte vi upp Annas pappa med flickvän och åt mat med tillbehör. Sen var det dags för att avnjuta musik i ca 3h framöver och det var jättebra men jag lovar att det hade varit hundra gånger bättre om det hade varit 30 grader varmt och sol. Något påfrestande med denna kyla vill jag påstå.

Lördag tog vi Götgatan och lite shopping igen (allt jag köpte, dvs typ tre tröjor, är av nån anledning randigt...?) lite fika och sen blev det lite stress hemåt för att göra sig klar för fotbollsmatchen på Råsunda, och ja den vet vi ju alla hur den slutade så det var ju tråkigt. Men det var premiär för mig och en live fotbollsmatch och det var ganska roligt om jag ska erkänna :P Och den här kvällen var jag mer förberedd - långkallingar under jeansen! Det ni. Efter matchen blev det äntligen daiquiridags på Fridays och lite nachos, jag kunde konstatera att det var första gången jag gick på krogen med långfillingar och bomullskjorta - ännu ett ålderstecken kanske? Wille som har en tendens att bli sådär toksjuk på tokliten tid blev dålig...och allt sämre så när vi var hemma kunde jag knappt sova bredvid människan, man kunde steka ägg i pannan på stackarn. Så igår blev det en frukost på station och väl hemma efter lite bilstopp und so weiter så däckade han i komaliknande tillstånd. Ja se karlar! ;)
 
Ja helgen har iaf varit jätterolig, trots pissväder och lite småstress här o där så var det helt klart värt det!
Och eftersom jag nyss lagt upp bilder på facebook så är jag inte jättesugen på att lägga ut dom här en gång till men nåra får det la bli ändå - jag vet ju att ni vill se ;P



Resten av veckan består av jobb på Vipan och jag hoppas verkligen sommarn tar sig i kragen.


Kommentarer
Postat av: Anna T

Härliga människor,härliga bilder :)

2009-06-09 @ 00:01:37
Postat av: Jenny

Saknade era ansikten på NK!

2009-06-09 @ 19:57:38

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback