A halo of patience

Alla katter sägs vara väldigt individuella och självklart är just min katt speciellt speciell för mig. Så speciell att hon har lekt helt frenetiskt med tamponger hela morgonen. Tacka gud för att dom är inplastade.



Jag och tove hade mys igår eftermiddag/kväll. Vi började med desserten, pollykaka som jag bakat...en kladdig söt och god kaka! Efter soffhäng vandrade vi bort till innestället Maxi. (där jag råkade snubbla över en hundralapp som låg ensam på golvet och skrek på mig! Kunde ju inte lämna den ensam där..)Där inhandlades diverse saker till en sallad, lite bladspenat, ruccola, halloumi, sockerärter, avocado osv.....till det ett tomatbröd och lite crema di balsamico och middagen var serverad! Mycket gott måste jag säga. Sen slappade vi till Zack and Miri make a porno..töntig och inte vidare värst jätterolig men vi fnissade lite på en del ställen.


Idag står promenad på schemat, meningen var att vi skulle gå nu men jag känner mig småhängig på grund av den väntade förkylningen som blommade ut igår och tove skulle handla lite till oslo så vi tar det om en stund.
Annars är det mest bara söndag.
Igen.




Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback