En dag avklarad...snart fredag! :)

Hejdå våren och Hej istiden? Jag klarar inte av den här årstiden med alla dess väderväxlingar och falska förhoppningar!
Förutom vädret har det vart en toppenstart på VFU:n, jag tycker så mycket om "min" förskola där jag är, och tur är väl det när man ska vara där i en dryg månad.
Dagen till ära ringde jag även och bokade klipptid till onsdag, dock inte på sveamagasinet eftersom det var fullbokat hela veckan! Galet. Så det blev på kungsgatan 38 istället. Imorrn måste jag fortsätta på min bokanalys efter praktiken, onsdag klippning, torsdag packa och dumpa katterna hos mamsen o papsen och på fredag: GBG! En hel anna (hedström) & emma helg! Det ser jag verkligen fram emot. Känns som det finns o göra denna vecka innan jag kommer till helgen, och helst vill jag vara klar med bokanalysen imorrn men det kan jag nog drömma om. Någon Mariatid finns det nog inte tid till denna vecka när jag kommer hem såpass sent.

Jag vet inte vad det är med mig och min brist på matfantasi nu förtiden, jag är inte speciellt sugen på nåt och bara tanken av att laga mat får mig att somna. Så idag får det bli ugnspannkaka. Åh va jag kan!



Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback