haircut & dreams

Nu är jag nyklippt! Och slutligen blev det mest topparna men oj va skönt det känns! Jag fick även med mig lite produkter som jag hoppas på.

Trots min skräckupplevelse igårkväll så drömde jag massor med roliga drömmar inatt, så pass underhållande att både Wille o jag vaknade av att jag skrattade i sömnen. Ena drömmen handla om att vi var ett stort gäng som var hemma hos Bert Karlsson (! jag gillar inte bert grisen karlsson så fråga mig inte hur detta gick till) det var tydligen kul iaf, andra drömmen handlade om att jag provkörde en ferrari och gasade på som aldrig förr. Det stämmer ju inte överens med min körning i verkligheten men jag verkar ha ett inre omedvetet behov av att få köra fort...och dyra bilar? Det underliga är att när Wille kom hem idag hade han en lånebil som han ska provköra lite...dock inte en ferrari. :)
Och slask eller inte så måste det vara vår i luften för när jag gick hem från "jobbet" idag så blev jag vittne till en het kärleksakt. Mellan två katter. Så everyone: Love is in the air och då måste väl våren vara på G eller?!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback