Lord have mercy on your soul.

Vad har du för favorit filmgenre? Jag har just fastställt att jag inte har nån favoritgenre överhuvudtaget. Det beror ju helt och hållet på vad dagens humör är. Är det nån filmsort däremot som går fetbort så är det filmer som bara är pinsamma och jobbiga, där människor bara är allmänt hysteriska. Jag är t.ex inte ett fan av Släkten är värst och liknande filmer.

Igår såg vi iallafall Changeling, och jag tror aldrig det har varit så tyst hemma hos oss. På dryga två timmar kommenterades det kanske två gånger resten av tiden spenderades i allvarlig tystnad. En otroligt bra film, men väldigt tragisk.
Och då slog det mig att varenda film jag har sett på sistone som är ny, är mörk, ledsam, tragisk och många gånger sann. Även om en del slutar "lyckligt" så är det ändå tunga filmer. Nu gillar jag ju visserligen såna filmer, men kanske att jag saknar nåra BRA komedier, och då menar jag inte i Zach and Miri make a porno-anda.

Mina favoritfilmer är sånadär 3 timmars filmer som är så gripande att man aldrig vill att de ska ta slut.



Idag jobbar min babe hela förbaskade dagen och det är skittrist. Men jag ska iaf umgås med min älskade mamma, vi åker till Kstad och gör av med lite pengar. Älsklingspappa ligger hemma o vilar knän. Men vem vet, vi kanske kommer tillbaks med bok eller blomma ;)

Undra vad vi ska se för tung film ikväll då?

Glöm inte att lyssna på Lalehs "Lär mig om". En väldigt fin låt.

See you later suckers.

Kommentarer
Postat av: Anonym

Filmen är verkligen grym! ja mer skitsnack åt folket.. det giller vi ;) hur mår ni annars då? stockholm snart? kram kram

2009-03-28 @ 14:50:49
Postat av: Jenny

bra där att glömma namnet!

2009-03-28 @ 14:51:40
Postat av: cornelia

Postat av: cornelia

ja du emma...kolla på helt hystersik..abfab på engelska..då kan jag lova garanterat skratt!! puss puss

2009-03-28 @ 15:31:06
URL: http://www.corneliab.bloggsida.se
Postat av: helen



jag håller på cornelia

AbFab är kanske det roligaste som producerats!

2009-03-29 @ 09:56:11
URL: http://helenseskapader.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback