Sweet saturday

Sköna lördag!
Klockan är bara tio men jag har ändå hunnit med massor! Jag har gått en timmes promenad, bakat ananaspaj och duschat och gjort smoothies och kokat ägg till frukosten! Det här med att vara stundvis paralyserad stundvis övereffektiv är min grej.
Igår hade jag en riktigt rolig dag, vi hade fortbildning med "jobbet" dvs min praktikplats....vi var på en superbra föreläsning om mobbning följt av lunch på djurgårdsskolan följt av diskussion om dagens föreläsning följt av fika! Jobbdagen avslutades med att chefen talade om för mig att till 99% har jag fått sommarjobb hos dom i sommar! Även om det bara är några ynka veckor så är det precis vad jag ville! Kunde inte vara mer tacksam för det. Hela dagen var fylld med väldigt mycket skratt! Vid 17 snåret blev det afterwork med wille och the boys.



Trevligt att göra nåt istället bara för att gå hem o sova bort kvällen i soffan. Det hann jag ju med också, efter några glas vin och käk så drog vi hemåt och jag somnade sådär superskönt innan klockan var 22! Så inte undra på att jag vakna klockan sju och var pigg...
Wille är o tränar, efter det blir det en sväng på stan, sen vidare till kga där Frida ska firas och sen blir det hem till mamma o pappa där det vankas släktfika då brorsan är hemma och även kusinen. Träffar man dom typ 2 ggr om året så vill man ju gärna passa på! Till kvällen tror jag det kan bli slumdog millionaire i kstad, jag har ju redan sett den men ser den gärna igen!
Imorrn måste jag ta tag i mitt pluggande som inte går på högvarv direkt....sen på eftermiddan ska jag till djurhemmet och hjälpa till! Fun fun fun! :)

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback