Foolish games

Oh crap vilken lång dag.
Jobbade halv åtta till halv fem, gick hur bra som helst så det var ju en fördel.
Redan onsdag imorrn! Jisses. Och imorrn ska vi till stadsbondgården med barnen så det ser jag fram emot. Trevligt folk därute på Dimman. By the way så blir jag mörkrädd av en del barn som låter som brådmogna 14-åringar när dom pratar. ett barn idag pratade om nån film där det var nån tjej som barnet i fråga bara "hatade för hon var så ful".....eeh say what? När jag frågade frågor bräkte hon tillbaks ett "yes"...............och en stund senare pratade hon om nån annan film där en tjej blivit upplockad av en lastbil och dött....hon är alltså 5 år. Who are you and what have you done with the child inside you!? Nej tacka vet jag hoppa spjång, hoppa hopprep, titta på astrid lindgren och leka kurragömma med dunk.

Efter jobb var det bara att cykla hemåt i regnet som självklart startade när jag satt mig på sadeln. Fixade smågrejer på arbetet och nu är det bara att skicka in, det får bära eller brista. Vi har storhandlat och nu inväntar jag desperate.

De senaste två nätterna har jag vaknat sjöblöt av svett, låter ju himla fräscht eller hur. Jag vet inte varför, jag som knappt sover i kläder (för den som undrade....) och till och med har balkongdörren öppen på nätterna så kan jag inte förstå hur jag kan brinna upp på nätterna, kan man ha nattfeber o sen är det total väck på morgonen?! Till o med wille hade känt av min kaminvärme....underligt.

Japp roligare än så blir jag inte gott folk.

Kommentarer
Postat av: Cornelia

2009-05-13 @ 10:13:15
Postat av: Cornelia

Gog morgon!! emma köp en spikmatta! funkar jättebra för mig o johan...vi liger typ 40 min var varje kväll..men sommnar gott som bara den och vaknar på morgonen utvilad o pigg...jag vaknar aldrig på natten längre...svin bra! good investment!!pösss krammm

Postat av: Anonym

2009-05-13 @ 10:16:17
URL: http://www.corneliab.bloggsida.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback