Life according to Emma

Igår inledde vi helgen med god hemmagjord indisk kycklinggryta med naanbröd o sallad till. Wille hade köpt hem nåra öl som snabbt blev min nya favorit! Och det var inte bara för att dom heter "Left Hand" :) Rekommenderas till alla öldrickare.
Vi lånade hem lite nya filmer och bara för att vi var tröttast i stan igårkväll så kollade vi på "Bridewars" för att slippa tänka, den var lite smårolig och väldigt amerikansk.



Idag har jag först varit på stan med mamma o pappa, vi tog ett varv på loppis men hittade inget av värde, sen blev det ett varv på stan och bortskämd som jag är (jag står iallafall för det!) så fick jag ett fint linne av min kära mor och sen bjöd de på lunch innan mamma o jag åkte ut till klockaregården för att inhandla lite blommor till min balkong och mammas o pappas trädgård. Det fanns väldigt mycket fint, jag köpte några enkla men fina pelargoner och det blev en fin blomlåda att ha på vår gråa trista och minimala balkong, sen blev det två vita pelargoner och två nya vita krukor att ha i sovrumsfönstret! Farmor fick sig en liten blomma också som vi åkte förbi med.
Det blev en trevlig dag, tack för det ma & pa! :)
Jaa dagen är iofs inte slut än för nu ska vi snart dit igen och grilla...
Vi kunde alla ha varit på koster över natten då brorsan och hans kompisar är där en vecka, men det blev lite kort varsel så det blev inget av det tyvärr!




Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback