Twist & Shout

Pretty boring day!
Vaknar ju så förbannat tidigt fast jag är ledig, så jag började dagen med ett nytt avsnitt av The Hills i sängen. Sen passade jag på att städa medan solen ändå inte var tillgänglig. Efter lunch pallrade jag mig iväg till mamma o pappa för att låna internetdosan för jag hitta inte min! Betala räkningar är ju alltid roligt...? Sen la jag mig i en solstol och somnade så gott! Sova middag är min nya grej, jag faller liksom i koma efter maten och somnar sådär plötsligt bara för att en stund senare vakna av mina egna andetag........idag var det dock vinden som väckte mig. Tog en promenad med mamsen and that's it. Snark.

Imorrn är det dags för skolan och den sista uppgiften! Vi ska göra en aktivitet med barn i 6 årsåldern nästa vecka så imorn ska vi planera...inte alltför kämpigt! Efter det ska jag & Mia träffa upp fredrik & fredrik för en fika! Det var läänge sen nu. Jag har nu lovat mig själv att inte shoppa en pinal förrns sthlm, om ens då...måste ju spara pengarna för kommande resor...har en känsla av att jag ska följa med Tove till vingåker på lördag också...men då kaaaanske jag unnar mig nåt men då ska det vara ett häpnadväckande plagg och nästan gratis. På söndag ska jag göra cupcakes för då är det ett förtidigt födelsedagsfirande för......mig såklart! ;)


Kommentarer
Postat av: helen

alltså fyller du år?

LOVA att säga till om du fyller år. jag kan inga födelsedagar i huvudet!

Postat av: ämmö

Helen, det är därför man har facebook. !! =)

2009-05-28 @ 07:40:25
URL: http://efager.blogg.se/
Postat av: tove

Får ja komma och vara med på ditt firande? eller e de bara la familia

2009-05-28 @ 16:51:45
Postat av: Emma

Tove om du vill sitta mellan min mormor och morfar, och farmor så är du mer än välkommen! Annars anar jag att det är cupcakesen du vill åt! :) Det kan du få ändå!

2009-05-28 @ 20:18:16

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback