Kattannons!

Helgen har varit väldigt upp o ner gällande aktiviteter. I fredags höll jag på att avlida av tristess under dagen. Under seneftermiddagen blev det ändring på det när Hedström dök upp och vi tog en mysig stund i skärgårn med lite onyttigheter, efter det tog vi med oss sambosarna och johan till mastmagasinet o käkade, vi konstaterade därefter att vi aldrig mer ska lägga pengar på deras mat förutom möjligtvis tacobuffén på afterwork. Verkligen kass mat.
I lördags blev det en tur till djurhemmet på morgonen, gulliga gulliga katter som alla blivit övergivna på ett eller annat sätt - ont i hjärtat får jag varje gång jag är där men måste tänka på att man gör nåt gott när man är där.
Efter lite kel med dom så åkte anna & jag till dsf och kollade in willes fotbollsmatch...iaf till första halvlek var slut...sen hägrade mat i skärgårn och vila på varsin soffa. Igår kväll skulle jag med wille på lagfest men det var otroligt skittrist att vara enda tjejen med så jag bojkottade dom och åkte med anna till en annan fest, men det var inte meningen att jag skulle vara aktiv igår kväll tror jag för halv elva var jag hemma och var skittrött. Idag som tidigare nämnt harjag varit zombie så man skulle kunna tro att jag har varit ute men icke. Udda & jag tog en eftermiddagslur förut och det var skönt. Sen trampade jag iväg till djurhemmet igen och pussades lite med alla gullegrisar som sitter där och ugglar. Tur att vädret börjar arta sig nu så de flesta hänger ute i utegårdarna.
Iallafall, jag tror jag har skrivit om detta tusen gånger men det är värt att göra det igen. OM ni har någon vän, anhörig, vadsomhelst som är intresserade av att ta en katt från djurhemmet så tveka inte. MEN tänk på att testa er för allergi innan ni tar hem en katt för det är många som får ett hem som kommer tillbaka pga allergi och det är inte rättvist mot katterna att få flänga fram o tillbaka.

Det finns två praktexemplar som jag nog också nämnt tidigare: Skitnos & Pepsi, mor och dotter som är en siamesblandning och världens mest underbara katter. Hade jag inte två egna skulle jag ha tagit dom igår. De är så kelsjuka, lugna och tillgivna så att de nästan liknar hundar i sättet. Pepsi har idag ägnat sin tid åt att klättra upp på min rygg och sitta där och mysa. Hon vill gärna upp i knät och puffar med nosen för att gräva sig in i armhålan på en. Skitnos är något blygare men spinner högt bara du pratar med henne. Så tänk så det knakar om du känner nån som är sugen på att ta sig an dessa speciella små liv. Det är värt det.

Inte superbra bilder

Kommentarer
Postat av: Anna

Vad glad & ledsen man blir på samma gång när man ser kissarna :( .. När Silver blivit lite större och inte tar upp så mkt tid blir det minsann en katt hem till det svensson-sundqvistska hemmet! Nu ska jag bara börja övertala mr. F himself också! Han förknippar katter med min 17-åriga gammelkatt hemma hos min pappa :P ..hon är inte så kärvänlig.. hehe :)


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback