Livet är livet!

Ni vet hur det pirrade i magen kvällen innan julafton, eller födelsedagen när man var liten? Ett sånt pirr har jag i min kropp just nu, igår kväll kunde jag inte somna av allt pirr och jag som brukar somna innan man ens hinner säga godnatt! Jag vet inte varför jag har den här känslan helt plötsligt men jag chansar på att jag har så mycket kul framför mig som händer i sommar (och kanske att jag blir 27 om ett par dar för det är ju verkligen superspännande...) det är en trevlig känsla men inte när man ska sova dock! =)

Idag har vi avverkat vårt sista seminarium, det var intressant men segt. Sen planerade vi vår aktivitet med barnen nästa vecka och det tog ungefär en kvart eftersom vi är så jävla effektiva ;) Sen åkte jag och Mia in till stan och åt lunch, som vi sedan fick ap-ont i magen av så den planerade fikan med fredrik & fredrik på stan, blev en fika hemma hos Fredrik så vi kunde vila ut efter magpärsen. Anna & söta Silver var hemma också, en väldigt trevlig eftermiddag!
En ännu trevligare överraskning var när den andra Anna (många annor i mitt liv..!) ringde och sa att hon hade en födelsedagspresent till mig! Jag ska få mina fötter fixade på måndag! Pediky är nåt mina fötter har skrikit efter så länge och jag tycker synd om personen som ska få sitta framför dom men jag antar att dom är vana ;) Ska bli väldigt skönt iaf :)

Imorrn är det jobbdags, 07.30-16, inte sådär sugen som jag brukar vara men det var så skönt att få extra pengar den här månaden och jag vet att jag tycker lika nästa månad. Imorrn kväll blir det lite planerande med Tove, vad vi planerar avslöjar jag när det är klart. . .
På lördag har vi bokat en heldag med sol, skumpa & jordgubbar!

Kommentarer
Postat av: Anna T

Dina fötter kommer bli ännu vackrare nu :)



Wille kommer vilja pussa på dom;)



pusskram

2009-05-28 @ 23:46:15

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback