Suntag

Sunday bloody sunday...kallt som satan men fint väder det får man ju vara tacksam för! Jag har vart på djurhemmet hela förmiddagen, nu var det ytterligare tre mammor med ungar så sammanlagt är det 5 mammor med ca 4 ungar var...sötare än sötast. Dock hade en del förkylningssymptom och jag befarar att kattsnuvan har återvänt. Bara att hoppas att jag inte drar hem nåra bacillusker till mina egna hårbollar.
Helgen har varit mysig, jag har ju iofs varit ledig sen i torsdags...
I fredags var jag iväg med mormor så hon fick hämta hem sina nya fåglar som hon döpte till Bonnie & Clyde :D
Det blev ingen undulat utan två zebrafinkar. I fredagskväll var jag och Willy hos Tove som var hemma över helgen, vi gjorde "egen" hamburgertallrik á la halvfabrikat...quornburgare, bröd och pommes med tillbehör...vi bakade också en äppelpaj och invigde Marabous nya chokladkaka: "Vinter"...den smakade jul. Spyfärdiga kollade vi på Idol där helt rätt person åkte ut - thank God!
Igår jobbade Wille hela dan och även idag. Men jag och tove var hurtiga och drog till badhuset på morgonen och det var väldigt skönt! Sen handlade jag och mamma inför kvällens matlagningstävling del 2. Pappa & Wille stod för matlagningen och det gjorde dom jäkligt bra :) Det blev en mustig gryta på kalvgrytbitar och champinjoner, till förrätt var det en jätteräkor på en bädd av färska rödbetor och till efterrätt en choklad"smet" med fruktkompott. Fantasin hade dom inga problem med iaf och sanningen är att de leder än sålänge!
Tyvärr glömde jag kameran så det blev inga kort.



roligare än så blir det inte!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback