Den här känslan som jag har är inte min, den blev kvar, är den din?

Idag har vi pratat om hjärnans utveckling hos små barn, och det är väldigt intressant måste jag säga. Jag har även till 95% bestämt att jag ska skriva om språk hos små barn i mitt examensarbete. Det måste vara bestämt till 15 november - vilket gör att man faktiskt KAN se ett slut på denna evighetsutbildning!

Efter skolan åkte jag direkt hem till mormor och morfar för att tacka för kryssningen, och leverera lite godsaker. Mamsen var där också, och duktig som hon är hade hon med sig massa böcker till mig om barn och språk! Mormor bad mig även att köra henne till Kga på fredag eftermiddag, för att hon vill köpa en undulat! Konstigt tänker ni, men inte jag. Min mormor har haft fåglar i 40 år och är nästintill expert på olika arter och nu var det ett tag sen hon hade några fåglar och ville ha nåt att pyssla med så det blir nog toppen. Det ska bli en tam sak! Och gul är ett krav..:D


Efter det tog mamma o jag en timmes promenad i stormen som nu har hägrat i hundra år känns det som. Och vi har bestämt att vi ska ha en myskväll hemma hos dom på lördag. Pappa ska få en summa pengar av oss och sen får han handla vilka ingredienser han vill (helst utan att tänka på nån specifik maträtt) sen är det upp till mamma o mig att hitta på nåt spännande av det! Ska bli skönt att bara vara hemma och ta det lugnt, det ser jag fram emot. Wille kommer inte hem denna helg så vi får överleva utan honom tills nästa vecka.
Skola till tolv imorrn - sen helg! (Eller ja...läsa såklart..)

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback