I feel oh so creative

Idag var jag på min VFU plats för att "ta igen" en dag som jag missade under sista praktikperioden för att jag istället valde att jobba...på samma avdelning.....vi får ju inte jobba under VFU tid så då valde jag att ta igen den dagen istället och tjäna lite pengar när tillfälle gavs! Under rasten åkte jag till Lidl och inhandlade en himla massa pysselgrejer! Jag tänkte att Maria o jag kanske kan vara lite kreativa imorrn när vi ska ses, och så är det bra att ha inför VFU och dylikt. Man måste ju vara lite extra kreativ när man är i den här branschen ;)


Låt oss hoppas att kreativiteten flödar imorrn...?



Helgen har sprungit förbi som vanligt, i lördags hade vi ju en liten mattävling och det var svårare än vad man trodde. Pappa hade ju köpt så sjukt mycket olika ingredienser...men det blev bra tillslut och han har poängsatt oss så på lördag blir det revansch då det är mammas o min tur att handla och willes och pappas tur att laga ;)


Det gäller att tänka efter när man ska använda sig av både räkor, crabsticks, kycklinglår, skinka, maränger, savoykål, jordärtskockor, rädisor, linser och en hel del mer...:D

Imorrn och onsdag är det skola som gäller, korta dagar båda två. Sen på onsdag kommer förhoppningsvis min andra hälft hem. Annars drar jag nåt gammalt över mig.
Nu ska jag ta med mig ljudboken ut på promenad!

Tack för mig heej.

Kommentarer
Postat av: helen maria bäckström

idag åt jag en burk kikärtor med balsamico till lunch. det kändes plötligt ganska fattigt.


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback