Tänk om jag ångrar mig och sen ångrar mig igen?

Idag kunde jag tänkt mig att ha suttit i rullstol hela dagen. Det känns som jag har blivit överkörd av en ångvält. Min kropp är ett enda stort blåmärke av träningsvärk. Det är nästan så det gör ont att andas. Men vad trodde jag? Att jag kunde köra en timmes pass för första gången på evigheter och komma undan smärtfritt? I don't think so. Tanken var att köra ett pass imorrn med men nu ser det ut som det blir förskjutet till lördag för Wille blev tvungen att jobba. Kanske lika bra det för visst brukar träningsvärk bli värre 2 dar efter? Vilket betyder att jag inte kommer kunna röra mig ur fläcken imorrn överhuvudtaget. Vilken tur att jag är ledig då!

Ute är det snorkallt och efter att vi kom hem från Kstad så blev jag så galet trött och frusen så det känns nästan som jag skulle ha nån intressant influensa på gång, men det ska vi verkligen inte hoppas på för jag har inte tid att vara sjuk. En varm dusch hjälper säkert. Kanske mot träningsvärken också? När hösten/vintern kommer blir jag på en gång duschoman. Jag duschar 2 ggr om dagen bara för att jag fryser så förbannat. Min hud är inte lika förtjust som själen dock. Men nåra månader kan den väl stå ut, jag är ju iaf snäll och smörjer in den efteråt.

Lars Winnerbäck har kläckt ett relativt nytt album som jag nu försöker anamma. Förr i tiden hade jag en lätt avsky för Lars Winnerbäck men jag måste säga att han växer på mig för varje år. Det här året är han en rätt så nära vän på kvällar och dylikt. Så när han väl kommer till karlstad nästa vecka bestämde både jag och anna att det faktiskt vore kul att gå och lyssna. Så nästa onsdag är det dags. Det ser jag fram emot!

Något annat jag ser fram emot är dden dag mitt hår får besök av en frisörsax och lite färgämnen. OJOJOJ nu är det allt förskräckligt. Kanskekanske kan jag ha nåt på gång? Det får vi se. Men Snart måste det hända nåt annars tror jag mitt hår strejkar och trillar av. Vinterdepression helt klart.


Kommentarer
Postat av: Anna T

ÅÅÅ va kul de ska bli :D

kram

2009-10-27 @ 18:53:56
Postat av: Anonym

emma min kära.... jag är på väg till träning nu för att skaffa lite egen träningsvärk.... det är det som gör tt du kännar att du lever=)



puss puss fina

2009-10-27 @ 18:59:48

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback