I'll never need more than this

Jag var nyss ute och gick. Och just idag blev det runt industriområdet som ligger i närheten. Jag brukar aldrig gå här när det är mörkt just för att det är väldigt lite folk som rör sig där då, idag var det inte mörkt men inte heller mötte jag en enda person - förräns kanske efter en 35 min, så kommer det helt plötsligt 3 killar o går från en paralell gata och verkar svänga av åt samma håll som jag ska fortsätta åt. Nu är det inte det att jag är rädd för allt som rör sig, men just idag fick jag en otrevlig känsla (vilket kan kännas elakt mot de tre killarna som förmodligen var vilka människor som helst.) så jag ringde upp wille på mobilen och så svängde jag över en grusplan istället för att gå rakt...och vips blev även promenaden något kortare.......men iallafall. Nu är frågan; är jag paranoid? fördomsfull? fjantig? Ser jag för mycket på tv? Men är man ensam tjej, inga andra i närheten och så kommer det tre killar i nitvästar gåendes mitt i ett industriområde...det var ju inte så att de var ute på powerwalk direkt. Nojig? I believe so.


Nu sitter jag och stirrar på One Tree Hill som jag tycker är rätt så trist nuförtiden, hur skulle det vara om de tog bort alla supertråkiga scener som involverar basket?
Min älskling har åkt tillbaka till det där stället som vi inte kallar hem....och den här helgen har varit så skön..mycket mys och prat - men det suger fortfarande att vi måste säga hejdå vareviga jäkla helgslut. Söndagar är ju liksom gjorde för att sitta i soffan och kramas....men oh well.

Om två helger ska vi iallafall utnyttja morfars födelsedagspresent till mamma som hon tackade nej till...vi ska till Tallinn. Haha. Med båt. Jag gillar inte att åka båt. Det får mina tankar att tänka på Titanic...Estonia...ja osv. Resan inkluderar iallafall en deluxe hytt på vägen dit och hem, och en natt på Tallink Spa Hotel i Tallinn, plus tillgång till deras poolområde...och frukost! Hotellet ser väldigt lyxigt ut och det borde det göra för det är ju ändå 4-stjärnigt. Hursomhelst, ska det bli väldigt roligt att få göra nåt lite annat än bara umgås på hemmaplan - även om det är på en båt......;) Resan är värd ungefär 5500 spänn och det kan ju vara tacksamt att få det gratis, så tack Morfar! För att du har en himla bra vinstnerv....nästa gång tar du en jordenruntresa va?...för andra gången i ditt liv :)


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback