Du är min hjälte för du vågar vara rak. Du är min hjälte för du är precis så svag som jag.

Duracellkaninen Fagerman har varit framme idag och det känns just nu - helt slut i sinnet. Kaninen har sysselsatt sig med att storstäda (wille jag hittade 42 kronor under soffdynan och du vet vad dom säger: finders keepers losers weepers...för jag är ganska säker på att dom inte var mina från början ;) ) handlat lite mat på kära Maix, kattmat på djuraffären där jag fick mina sedvanliga hundpussar av ägarens pudel - lite nasty om du frågar mig men han är för söt så vem kan säga nej. Jag har tvättat, besiktat bilen, tvättat lite till, tagit en powerwalk och gjort köttfärspaj med tillbehör, och däremellan pluggat lite (jag upptäckte även att jag har läst fel litteratur i flera dagar.........bra jobbat! Nu ligger jag iofs före i tiden tack vare detta, men skulle ha läst en avhandling till imorrn på 130 sidor....räcker 30???) Så ja jag är nöjd med min insats i livet för denna dag. Och trött.

Imorrn har vi en heldagsföreläsning: Att erövra litteracitet. Kan bli intressant men eftersom jag vet med mig att jag har tendens att bli sådär trött att man blir gråtfärdig för att man inte får lägga sig ner och powernapa 10 min så måste jag se till att ha nåt att tugga på hela dagen annars är det kört. Kaffe kan jag glömma för då får jag gå på toa en gång i minuten, det är aldrig lätt att ha sveriges minsta blåsa...! Så till min glädje hade satsumas kommit till Maxi, så det ska jag moffa i mig följt av lite nötter&russin, plommon och 70% choklad med lite mangosmak. Kan ju hoppas att jag överlever mellan 09.30-16.00!

Willy anländer imorrn kväll också, då blir det kattdumpning och på fredag är det dags för Tallin & kryssning.
Wiii! Kan ju bara hoppas att blåsten har dragit nåt gammalt över sig tills dess. Jag ska sova med flytväst.




Creme fraiche med örtsmak är inte så tokigt. Pajen däremot smakade inte som jag var sugen på riktigt. Meeen meeen, mätt blev jag iaf.


Estella har tagit mamma-möööjs (som tabitha skulle säga) resten av kvällen.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback