babylove

Igår var vi hos Willes mamma i stort sett hela dagen och firade diverse födelsedagar som har och ska inträffa. God mat & gott fika (okej fikat hade ju jag bakat...men ibland får man väl berömma sig själv?) och kul att se alla. Nyaste tillskottet till Erikssonklanen är ju lilla Leo som snart blir två månader...gud va tiden går fort..hallå det är första maj inte nu på lördag men lördagen efter!! Galet. Jag försökte så gott jag kunde att hålla mig i från Leo eftersom jag hostar så förbannat, men det var svårt! :)


Här var Leo bara nån vecka gammal...fabror Wille övar ;)


Nu har han vuxit lite och det har även frillan gjort! Helt underbar liten frisyr som inte är fixad med, utan är naturlig...det ni! =D


Hos farmor är det mysigt.


Hos faster Emilce med.

Som en liten trofé som roterade mellan alla famnar...utom min snoriga famn då förstås!

Jag antar att Wille och jag är släktens nästa hopp...svärmor och Wille hade en kul diskussion om en situation som uppstod när Wille var yngre och nyss skaffat sin första flickvän, och Marita talade om för Wille att hon inte ville uppmuntra sin son till sex. Igår talade hon om att hon gärna uppmuntrade till sex så det kommer fler barnbarn. Inte en diskussion man har varje dag med svärmor kanske men kul var det.
;)

Kommentarer
Postat av: Anna T

Å så fina bilder :)

Kramar

2010-04-20 @ 20:01:00

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback