Godnatt alfons åberg...för evigt!

Idag har vi analyserat "Godnatt Alfons Åberg" i ungefär hundra år. Varje grupp skulle redovisa sin bilderboksanalys, av nån anledning stannade tiden upp när vi kom till de två grupper som redovisade ovannämnd bok. De fick ungefär en timme, medan vår grupp och Mias grupp fick sissodär 15 min. Tack för det "fröken". Min åsikt är för övrigt att man kan lätt analysera sönder en bok, så för min del vill jag aldrig mer läsa "Godnatt Alfons Åberg"!

Nu är mannen hemma igen och jag ser fram emot en hel helg med honom utan jobb från hans sida! Hurra! Imorrn ska vi befinna oss på banken kl.10 för ett viktigt.....möte. Sen får vi la se hur det går. Blir knäpp på att det boende vi har våra ögon på ska vara så löjligt dyrt. Galet. Vi kan ju bara hoppas att ingen annan är intresserad och lägga "skambud"? Mjaaa vi får se.

På söndag är det öppet hus och invigning för gymavdelningen på det nya fina Sannabadet som öppnar så småningom här i stan. Och jag är lite sugen på att börja träna där.....men det är dyrt! Det står att det kostar 199:- i mån om man är ungdom/studerande....jag är ju studerande! Så vi kan ju hoppas att det gäller för oss "äldre" studenter. Annars kostar det 299:- i månaden och för en student kan det vara en himla skillnad. Jag vill helst inte signa upp mig på ett år....hoppas det finns andra alternativ! Det ser otroligt fräscht ut, undrar bara hur invaderat det kommer bli?!


Bara några glimtar av vad som skulle kunna piska mig i form..

Sen undrar jag lite, vart är vårsolen och grönskan?!
Kom igen nu da..

Kommentarer
Postat av: Mia

Galet tröttsamt!! Blir lika förvånad varje dag jag befinner mej i skolan och varje dag undrar jag vad jag gör där! Gymmet ser inte alltför illa ut, skulle kunna tänka mej å svettas lite därinne!!Puss

2010-05-02 @ 23:18:04

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback