Sleepyhead

Idag har jag varit så sjukligt trött. Tydligen klarar jag inte av att vara vaken, nykter & social mer än till klockan 00.30 nuförtiden. Det känns ju kul. Vi hade hur trevligt som helst hemma hos Madde & Pär, god mat fick vi och även bebisgos med Alfons (och alvar!). Wille och Pär körde nån egen variant på vinprovning så min sambo sov till halv tolv idag och var inte superpigg - men å andra sidan det är ju inte jag heller. Sov till tio, sen på förmiddagen kände jag mig som ett åskmoln och gick mest och morrade för mig själv, som tur är försvann åskmolnet och bara tröttheten blev kvar. Vi åkte till kga för att inviga Maxi där (känns som man är på matbutiksturné nuförtiden) resultatet blev en tusenlapp fattigare men ett himla fullt kylskåp. Väl hemma la jag mig för att läsa lite skolgrejer, konstigt nog somnade jag inte på sängen, inte heller i studierna. Men en stund senare när jag satt i soffan med datorn i knät, somnade jag sittandes...vaknade till i två sekunder för att ställa ifrån mig datorn och sen falla som timmer mot Wille och sov vidare. Kul tjej, verkligen. Skulle egentligen gett mig ut på promenad med Tove men pensionär som jag är fick jag snällt strunta i det och fortsätta vara zombie. Såna här dagar är inte kul! Bara att inse att det är mer min grej att sova tidigt och vakna med tuppen för att vara den strålande tjej jag är ;)

Det blev tyvärr nästan bara katastrofala bilder från igår, kameran är inte vad den ska..


Mysunge! ♥




Innan vagnen blev överfull...försökte handla tokmycket frukt o grejer idag för nu måste min kropp komma igång igen..trött som den är. Ananas för 4,50 och melon för en tia. Good good.


Sallad på lösvikt var nåt nytt för "bönnera" ;)

Imorrn är det ny vecka igen och det finns att göra om vi säger så. Jag säger det igen: SOMMARLOV tack! Eller åtminstone SOMMAR!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback