Animalistiskt.

Ibland får jag dåligt samvete för mina "bebisar", för att jag inte är nån rolig "mamma"....så jag mutar dem med roliga aktiviteter och saker för att stilla mitt dåliga samvete. Det här ska inte föras över till mina riktiga barn...såklart.
Men eftersom jag har varit hängig ett par dagar och bara känner mig mer orkeslös idag och inte orkat bry mig om dem så mycket så gav jag mig iväg till Netto imorse och köpte en ny liten klätterställning. Än så länge har den varit intressant större delen av dagen. Och när de tröttnar, åker den direkt till djurhemmet....så två "goda" gärningar i en smäll!









Det största felet jag har gjort med de här två små liven är att skämma bort dom till döds.
Och när vi ändå är inne på ämnet katter.
Läste ni metro idag?
Det stod om en katt som kommit hem skrikandes och blodig, ägarna trodde att hon blivit påkörd men hos veterinären visade det sig att katten blivit skjuten med luftgevär. Troligtvis hade nån fångat in katten och skjutit den på nära håll, nio gånger.
Det här ger mig adrenalinkänslor, som skulle kunna få mig att lyfta en bil. Eller slakta en djurplågare. Jag vet inte, men kanske skjuta denne på nära håll...med en AK4?
Och det ger mig även ytterligare en anledning till att inte vilja ha mina katter som utekatter - man kan ta mig fan inte lita på nån.
På djurhemmet i påskas var det en kvinna som hade lämnat in sin katt som inackordering över påsk, men hade även sagt att hon visste inte om hon kunde ta tillbaka sin katt då grannarna var så elak mot katten.
Va? Jag förstår om man inte vill ha katter kissandes och bajsandes i sin rabatt, men är man vuxen och normalfungerande tror jag säkert att det finns bättre sätt att lösa situationen på än att vara elak mot katten.
Am I wrong or am I right?

Kommentarer
Postat av: Mikaela

Åhhhhhhhh jag vill bara mörda alla som är elaka mot djur! vidriga människor! Har själv problem med ungar ute på gården som ger sig på mina katter så fort de är ute, du skulle bara veta vad jag skrikit på ungjävlarna, En dag åker någon på en smäll!

2010-04-16 @ 10:21:31
Postat av: Emma

Man blir mörkrädd för vuxna OCH barn många gånger! Och om någon åker på en smäll, är jag säker på att den har förtjänat den! ;)


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback